2013 m. vasario 8 d., penktadienis

Iššūkis 2013: 13 per 12; Knygos. Darbeliai. Photo A Day. vasario 8 diena.

Labukas :) 

Pažadėjau - tęsiu. Šiandien mėginsiu kiek ilgesnį įrašą palikti, nes jau prisikaupė visko parodymui. 

Pradėsiu nuo iššūkio "2013: 13 per 12" 
Pliusiuką jau galima dėti ir ties margu žgutu, man jis visai pavyko  :) Sunkiausias buvo karoliukų suvėrimo procesas, nes reikėjo kiekvieną suskaičiuoti, o čia jų ne vienas tūkstantis gavos.. :) Tad kiekvienas iščiupinėtas, suskaičiuotas ir pamyluotas ;) 
Pirmiausia išsirinkau schemą, tada visą ją persirašiau ant lapelio, taip man lengviau žiūrėti ir galima verti atsitraukus nuo kompiuterio.. :) Paskui prasidėjo didysis žaidimas...:) Susivėriau viską (7 motyvus) per du vakarus ir dvi darbo dienas (Darbe ne visą laiką galėjau verti).. :) susimaišiau ir karoliukus praleidau tris kartus :D du sykius po vieną karoliuką, vieną sykį gerą gabalą... :D bet susitvarkiau, ir žgutas gavosi storas ir gražus :) vienoje eilutėje 15 karoliukų. Į vidų nieko neprireikė dėti, ir taip standus gavosi :D 




Kitas darbelis, kuriuo noriu pasigirti - pūkuoto žguto komplektas.. :) Pirmiausia galvojau pasilikti jį sau, bet močiutė į jį jau labai labai žiūri, tad, manau, dalysimės :) 



Abu papuošalai yra aplink kaklą, beveik nekabantys.. :) Pūkuotuko komplektas yra ryyyškiai žydras, bet uždėjus nuotraukai filtrą - išblyško.. ;D daugiau taip nedarysiu... :) 

Dar šiandien norėjau pasipasakoti apie metų pradžioje perskaitytą knygą. Tai Jeffery Deaver "Kaulų kolekcionierius". 


Ir šioje mano skaitytoje knygoje  siautėja maniakas :) Šis po nusikaltimo palieka "pakištinius" įkalčius, tarsi suteikdamas laiko ir galimybę išgelbėti kitą auką. Ką sėkmingai policininkė ir buvęs detektyvas (dabar beveik visiškai paralyžuotas) sėkmingai vykdo ir išgelbėja beveik visas aukas išskyrus pirmasias. Knyga įtraukianti, tikrai nesitikėjau tokios atomazgos, labai patiko :)

Dabar jau labai daug prirašiau... Dar pridėsiu "Photo A Day" :)  Kažkas oranžinio :) Pataisymas: nuo filtro mano morkinė piniginė išraudonavo.. ;DDD



Greta

2 komentarai:

  1. Bet rankinukas juk raudonas.. ar čia vėl nuotraukinis filtras taip viską pakeitė?

    AtsakytiPanaikinti