2013 m. vasario 19 d., antradienis

Meilės priepuolis. Photo A Day.

labas vakaras ;)

Labai atsiprašau tų, kurie seka mano Photo A Day.. :) Tuoj parodysiu ką gero aptikau pasaulyje.. :)

Vasario 15 dieną mane ištiko pavėluotas meilės priepuolis... Jau kurį laiką dairiausi naujo rankdarbio iš iššūkio sąrašo.. :) Nusprendžiau, kad atėjo metas kokiam tai rimtesniam darbui, tad atėjo metas skaroms. Turėjau dvi - mezgamą ir neriamą. Atlikus draugų apklausą paaiškėjo, kad man metas vėl į rankas pasiimti virbalus.. Mezgimas laimėjo :) Tuomet ėmiau ieškoti mezgimo schemos.. ieškojau angliškai, truputį rusiškai.. Dar perverčiau visus kompiuteryje rastus el. žurnalus, bet niekas NIEKAIP nekabino.. Bet tada radau supermamų forume skaros mezgimą gyvai... Aišku, tas gyvumas buvo prieš porą metų, bet dar iki dabar liko visos schemos, nuorodos, patarimai ir pan.. :) Galima netgi mezgti arba didelę, arba mažą skarą.. :) Dabar pasirinkau mažą, nes ir manęs pačios ne kažkiek, bet ateityje, jei kam prireiks, už milijoną numegsiu ir antrą.. ;D
Taigi, kibau į darbus ir jau pirmos dienos vakare turėjau tiek:



Na, čia gal vistik jau antros dienos pradžia padaryta.. :) 


Čia jau antra diena į pabaigą, turiu pirmą ir antrą dalį.. :)


Na o po šio vakaro prasidės rimtoji dalis, nes ji susideda iš keturių (penkių, nes viena kartojasi dvejosė vietose) dalių.. ir atsek, kad gudrus, eilutes.. :) Bet aš labai stengiuosi ir plečiasi mezginys valandom.. :) Tikiuosi iki po atostogų... na ok, po kokių 4-5 dienų turėsiu jau tą gražuolę.. :) Va čia tai jau iššūkis.. :) 

Ir mano daug daug Photo A Day: 

Mano meilės pradžia.. :) 

 Kas šaldytuve gyvena? 
 Rankose - tik virbalai.. ;DDD 
 Schemos... :)

Viskas, krentu miegelio.. :)
Labanakt :) 

2 komentarai:

  1. Ir kaip tas schemas skaityti? Atrodo labai sudėtingai... :-)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O, ten dažniausiai būna paaiškinimai, kaip mezgamas vienas ar kitas ženklas.. po kurio laiko pasidaro visai nebesunku.. :)

      Panaikinti