2013 m. vasario 28 d., ketvirtadienis

2013:13 per 12. Vasaris.

Labutis :)

Štai, prabėgo dar vienas mėnuo :) Nauja ataskaita :)

Šį mėnesį jaučiuosi labai produktyvi. Prie to prisidėjo mano atostogos darbe :) Dvi savaites ilsėjausi namie, miegojau kiek norėjau, svajojau, susitikau su draugais.. :) ir pasirgau truputį :D

Vienaip ar kitaip - atlikau tris darbus iš savo iššūkio. Padariau margą žgutą, nunėriau riešines (sėkmingai nešiojasi dabar) ir numezgiau skarą.. :)

Pirmasis darbelis buvo margas žgutas. Kankinausi, kol suvėriau karoliukus, bet paskui buvo vienas smagumas nerti.. :) Neskaitant tos dalies, kur gavau taisyti... nes praleidau karoliukų... :D Platesnis įrašas apie tai čia. Kaip dabar matau, tai irgi suplakta daug temų, bet tokia jau aš... :) 

 Margas žgutas

Antras mano darbelis buvo riešinės.. Norėjau daryti kažkokį nedidelį darbelį, nes labai trūko motyvacijos prieš atostogas.. :) Tai sumaniau nusinerti riešines.. :) Ir netgi sugebėjau pamiršti apie tai parašyti ir pasigirti visiems :D oh myyyy... :) Vienaip ar kitaip - štai jos, dar darbe nertos ir nufotografuotos.. :) 

Nertos riešinės

Ir paskutinis darbelis, atliktas jau atostogų metu - megzta skara :) Ja aš labai labai didžiuojuosi.. :) tikrai mezgsiu dar panašių.. :) tik siūlų reiks daugiau susiveikti turbūt.. :) Kartoju kelias nuotraukas skaros:

Megzta skara

Sekančius kelis mėnesius nežinau ar spėsiu daug iššūkio punktų atlikti.. Nes auksarankių puslapyje dalyvauju sutažo kursuose.. :) vieną sutažą jau padariau, bet dar nerodysiu, nes iškeliavo mamai.. :) Kai jau turėsiu savo, tada ir pliusuosiu.. :) 

Tiek, labanakt :) 

14 komentarų:

  1. Man labai labai patiko riešinės, dievaži- labai gražios :)) Ir aš tokių noriu, gaila, su nėrimu mes nedraugaujam :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Uoj, jos visai paprastutės :) o aš galiu nunerti tokias :P Jau ir sesė tokių nori, reiks gal kurią dieną darbe pamezgalioti.. :)

      Panaikinti
  2. O ir kiek tokios kainuotų tokiu atveju?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. kokie 15-20 litų :) Tik nežinia ar siųst ar asmeniškai įteikt galima :D

      Panaikinti
    2. Aš tau parašiau į pm Feisbuke :)

      Panaikinti
  3. kiek kantrybės čia.... wajej.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Uoj, per akis.. Bet kai labai nori, tai ir kantrybės atsiranda.. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Niekada to nesugebeciau :) Zaviuosi tokiom moteris. Saunuole

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū už komplimentą ;) Jei labai labai norėtųsi - sugebėtum.. :)

      Panaikinti
  6. Greta, netiesa. :| Aš šiemet siaubingai norėjau Kalėdų proga numegzti šaliką brangiam žmogui. Nusipirkau siūlų, virbalų ir pasiruošiau morališkai.. Manęs užteko gal trim dienom. Ir tada supratau,kad mieliau dar kartą laikyčiau valstybinius egzaminus, negu pabaigčiau tą šaliką :D Dėl to aš irgi labai žaviuosi žmonėm,kurie turi tiek kantrybės:)) Šaunuolė:))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Naaa.. Hmm.. tada gal dar užsispyrimo reikia? :) Aš kaip sakiau.. Pradėjau nuo mažesnių darbelių kol perėjau va prie skarų ir suknelių ir dar ten visko.. :D
      Ačiūūū :)

      Panaikinti
  7. Turiningas tavo vasaris, tokiais gražiais darbais papildyta kraitelė. Subtiliai margas žgutas, nuostabios riešinės. Nors iš pradžių tikėjausi pamatyti dailus karoliukų raštą, todėl labai nustebau ir apsidžiaugiau pamačiusi tokį dailumą. O skara - tai pats didžiausias kantrybės išbandymas. Sveikinu tiek jos turint!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū už pagyrimus :) megztas karoliukų riešines jau turiu vienas, svajoju apie antras, gal rudeniop ir jos susimegs.. Dabar viršų ima šios mano svajonės, kol neįgyvendinsiu, tol nesvajosiu naujai.. :)
      Skara tikrai atėmė daug laiko, tačiau davė dar daugiau: išmokau skaityti mezginio raštą, gavau dar vieną kantrybės pamoką, turiu daug džiaugsmo ir šilumos tą skarą nešiodama :)

      Panaikinti