2013 m. sausio 28 d., pirmadienis

2013: 13 per 12. Ataskaita Nr. 1.

Labas vakaras :)

Štai ir atėjo laikas pirmai iššūkio ataskaitai. Man šis mėnuo labai labai sėkmingas :) Per pirmas dienas jau pagaminau vieną iššūkio dalyką. Tai buvo pūkuoto žguto apyrankė, apie ją galite paskaityti šiame blog'o įraše. Vėliau turėjau daugiau laiko, tai padariau dar vieną pūkuoto žguto komplektą [note to self: nufotografuoti ir įkelti čia.] paskui pradėjau gaminti pirštines, bet teko atidėti, nes gavau užsakymą ilgoms riešinėms (žr. ankstensį įrašą).. :) čia viskas ok, riešinės tiko ir patiko :) Ne taip sėkmingai baigėsi su mano geru noru numegzti kepurę.. Pritrūkau siūlo :) Tikiuosi ryt šią klaidą ištaisyti ir numegzti dailią kepuraitę :)
O kadangi prasidėjo naujas ataskaitinis mėnuo - tad pradėjau nauju darbeliu :) šį kartą tai ir vėl žgutas, bet dabar margas.. :)


Vaizdelis maždaug toks :) kol susivėriau karoliukus - trukau dvi dienas. labai jau daug skaičiavimo... :) Nors patiko visai verti.. :) norėsiu dar. Tikrai tikrai.

Labai laukiu kitų iššūkio dalyvių įrašų, stengsiuosi padėti jiems, jei susidurs su sunkumais :)

Linkiu visiems sėkmės.

Greta :) 

2 komentarai:

  1. Tiesiog įdomu... kiek karoliukų čia suverta? Gal žinai apytikrį skaičių? Labai gražus ir sudėtingas darbelis.

    AtsakytiPanaikinti
  2. septynis sykius po keturis šimtus penkiasdešimt.. tai bus iš viso trys tūkstančiai šimtas penkiasdešimt. Ir nė karoliuku mažiau. :)

    AtsakytiPanaikinti