2013 m. sausio 17 d., ketvirtadienis

Mano kasdienybė.. :)

Labutis :)

Seniai jau vėl rašiau.. :)  Kai per kelias dienas įveikiau pirmą iššūkio punktą (na, jis buvo nr. 7) kažkaip ir nutilau.. :) Tiesiog pradėjau antrą darbelį daryti... Tuomet gavau užsakymą riešinėms... Ir prasmegau... Nes reikia dirbti, susitikti su mylimuoju, susitikti su draugais, paskaityti knygas ir rankdarbiauti.. :) O dar ir pamainos paskutinėm dienom vakarinės, tad jei ryte spėju ką nors paveikti būna labai smagu ;D

Galvoju apie dar vieną 'temą' šiam blog'ui.. :) Nors knygų iššūkyje nedalyvauju, skaitau šiaip tikrai nemažai.. Per šiuos metus sukramčiau jau dvi su puse knygos.. Vieną nuo pernai, ir dvi šiemetines.. :) Galvoju aprašinėti knygas kurias jau perskaičiau, nes tikrai pamirštu, jau kelis sykius pagavau save iš bibliotekos parsigabenant tas pačias knygas kurias jau suskaičiau.. :D

Paskutinė mano skaityta knyga, kurią pabaigiau dar šiąnakt - Tess Gerritsen "Kaulų sodas". Apie ją jau spėjau paskaityti "Graca skaityklėlėje", bet jau tada, kai pati buvau perskaičius ir susidarius savo nuomonę.
Knyga man LABAI LABAI patiko. Joje labai realiai vaizduojama 19a. Amerikos medicinos mokyklos, darbas prozektoriume. Pagrindiniai knygos veikėjai - Norisas Maršalas, neturtingas ūkininko sūnus besimokantis Masačiūsetso medicinos mokykloje, ir Roza Konoli - mergina netekusi savo sesers, sauganti dukterėčią. Abu jaunuoliai bando išsiaiškinti kas yra paslaptingas Vest Endo skerdikas šiurpiai žudantis jiems pažįstamus žmones. Norisas net pats kaltinamas ir laikomas šiuo skerdiku.
Visa istorija pasakojama tiek praeities laiku, tiek dabartyje. Dabartyje gyvena Džiulija, kurios naujai pirktoje sode dūli nežinomos moters kaulai..
Kaip šie kaulai ir 19a. dviejų žmonių istorija susieti - teks skaityti patiems. Nepasakosiu čia Jums visko :P

Mano turėta knyga atrodo štai taip:



Dar noriu parodyti ką šiuo metu mezgu.. :)
Iš šio stačiakampio sumegzto ripsu ir dar su karoliukais turbūt jau ryt išeis riešinė.. :)



Tiek šiam vakarui... :)
Iki kito sykio.. ;) 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą