2012 m. liepos 4 d., trečiadienis

Žguto mokinė :]

Labukas :)

Paskutinėmis dienomis baisiai daug įrašų gaunasi visokių :)
Noriu pasigirti, kad vakar išmokau nerti žgutą :) Iš Sarmos gavau dovanų jau baigtą vėrinį, tad turėjau puikiausią pavyzdį. Pasižiūrėjau internete vieną kitą pamokėlę, video filmuką... Tada bandžiau, bandžiau, ir subandžiau :)

Pirmam blynui pasiėmiau šviesų siūlą ir akies nevarginančius karoliukus, dvi valandas terliojausi suverdama ir atidžiai skaičiavau nerdama, kad nė vienos akies nepamesčiau... :D aišku, kokius 6 sykius mažiausiai beveik viską ardžiau ir pradėdavau iš naujo :)

Pirmas blynelis:


Gavosi štai toks maždaug 2cm ilgio 6 karoliukų žgutukas :D Mano mokytoja Sarma paskelbė, kad tai jau yra žgutas, tad nieko nebelaukdama ėmiausi rimtesnio darbo :)

Iš ankstesnių savo žgutavimo bandymų turėjau kokį metrą karoliukų ant nėrimo siūlo.. Tad puoliau į darbus ir maždaug valandos ar kiek daugiau bėgy jau turėjau solidų 13cm ilgio žgutą, kuris šen bei ten papildžius tapo visai miela apyranke man :)

Prašome gėrėtis:



Ačiū :)

Daugiau šiandien neberašysiu, einu ieškot karoliukų ir naujo nėrimo siūlo, norisi jau rimtą žgutą ant kaklo pasigaminti :) Arba kam nors dovanų.. :)))

Labanakt,
Greta

P.S. Prisiminiau, kad nerodžiau ką pagaminau draugės sūneliui :) Pasigėrėkite pleduku ir ŽAT (Žalias  Ateivis Triušis) Salota :D



Viskas :*

2 komentarai:

  1. Pasipylei :} Tas reikalas su žgutu kažkas TOKIO :} O ir Salota mielas, sėdi, kaip pabučiuotas :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū, miela :) Aš jau vakar susivėriau begalybę karoliukų, mėginsiu kažką rimtesnio sunerti :)

    AtsakytiPanaikinti