2014 m. kovo 5 d., trečiadienis

2014: 14 per 12. Vasaris

Sveikučiai.

Aš esu bloga ir nepareiginga, nes man dabar beveik niekas nesiseka.. :D

Tikslai
1. Aplankyti mažiausiai 5 Lietuvos miestus. Vilnius ir Kaunas nesiskaito, čia gyvenu. Dar laukiu pavasario – vasaros – rudens pradžios :) 
2. Pasidaryti kelias/keliolika ekskursijų po Vilnių. Su draugu netgi galvojame sudėlioti žaidimą ir taip keliauti po lankytinas vietas. Dar laukiu pavasario – vasaros – rudens pradžios :)
3. Užbaigti tikslus, kuriuos buvau iškėlus 2013-iems metams. Uoj kaip pritrūko man laaaaaikooooo.... Pradėjau megzti skarą... Aha, megzti, o ne nerti... Bet mezgimas pilnu pajėgumu vyksta, gal spėsiu dar ką nors nuveikti..
4. Per dieną išgerti bent 1l vandens. Labai reikia pravalyti organizmą. Draugei taip pavyko susitvarkyti odos problemas, man irgi reiktų, gal pavyks? Taip pat, kadangi ketinu sportuoti, tikrai išsinaudos tas litras :) Kai buvo didieji šalčiai vandenį iškeičiau į arbatą. Dabar jau vėl pradedu gerti vandenį.
5. Mankšta bent 2 sykius savaitėj po 30min. Nesiskundžiu išvaizda, bet norisi pastiprėti. Ypač kai vaikausi autobusus/troleibusus :) Ehm... 2 sykius per mėnesį buvo.. Nieko, tuoj pradėsiu vėl sportuoti :)
6. Sportu ir maistu ir visaip kitaip priaugti mažiausiai 2kg, daugiausiai 3,5kg. 2kg trūksta šiaip dėl minkštumo, o jei bus daugiau, neverksiu.. Kad tik nereiktų visų rūbų keisti.. :D Kaip džiaugiuosi, kad neturiu svarstyklių.. Kai rasiu ir pasisversiu, pasakysiu :)
7. Ir dar prie sportų ir sveikatų pamėginti kiek įmanoma atsisakyti kavos. Stengtis apsiriboti 1 puodeliu, kai dabar reikia mažiausiai trijų... :) Gal nuo to ir išberia mane? Vykdau. Tik ryte, darbe ir tik vienas puodelis. Dedam pliusą?
8. Pramokti geriau siūti. Nes dabar moku tik tiesiai, o norisi ateity ne tik pagalves siūti, o išmokti ir ką nors gudriau pasiūti. Working on this...
9. Įsigyti trūkstamą buitinę techniką. Vilniuje gyvename jau pusmetį. O nusipirkom tik televizorių. Jau du mėnesius planuose mikrobanginė, sumuštinių keptuvė, blenderis ir kitokie nesusipratimai, o nieko neturime.. Bet bus :) Sumuštinių keptuvė yra. Jau sakiau? Kol kas daugiau nieko... :)
10. Vienas super slaptas tikslas, apie kurį pasakysiu kai įvykdysiu. Kitaip gali nepavykti. Dar superslaptas.
11. 1 nustatytas tikslas - perskaityti konkrečią knygą - Jane Austen "Puikybė ir prietarai". Apie šią autorę ir skaičiau, ir girdėjau, ir pati kalbėjau, bet taip ir neteko skaityti. Tad bus puiki proga nori-nenori susižvejoti šią knygą ir perskaityti. Blogiausiu atveju tiktų kokia kita šios autorės knyga, bet noriu būtent PirP :) Dar nespėjau... :(
12. 1 nustatytas tikslas - parašyti kuo galiu padėti kitiems dalyviams - galiu pamokyti megzti arba nerti arba kokių kitų rankdarbių... :) Reikia pradėti Jole555 mokyti kokių rankdarbių. Jole555, ką manai?
13. 1 nustatytas tikslas - geras darbas visuomenei - tai čia neretai būna visokių akcijų aukojimų, maisto bankų, bet gal ką naujo sugalvosiu ir rasiu :) Tai papasakosiu :) Working on this...
14. 1 nustatytas tikslas - pavogti kito dalyvio tikslą. Jau taip pavogsiu, kad niekas nesužinos :D Dar nepavogiau, būkite ramūs.

Va, Tiek naujienų iš manęs... Skurdoka, bet ką jau... nepareiginga... :D
Greta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą