2012 m. vasario 22 d., trečiadienis

Stylish Blog'2012

Niekada nesitikėjau, kad taip greit galėčiau gauti tokį apdovanojimą ;)
Ačiū Aušrei už šį įvertinimą :)

Apdovanijimą gavau beveik seniai, bet labai ilgai galvojau ką rašyti.. Kažkada bendraujant su Aušre kalbėjom, kad blog'e turi būti ne tik kažkokių temų aptarimas, bet sykiais gali būti ir šis tas asmeniško.. Po to pradėjau galvoti, ką rašyti, bet niekaip neprisiruošiau :) Ir štai - atsirado beveik paliepimas tą daryti :)

Pradedu:
1. Šis blog'as turėjo būti dviejų merginų. Mano, Gretos, ir Agnės, bet Agnė niekaip neprisiruošia ką nors jame parašyti, tad visą erdvę išnaudoju aš (devil) ;)
2. Labai noriu būti vyturėlis, keltis anskti, nuveikti daug dalykų ir džiaugtis ilga diena, bet turbūt esu nepataisoma pelėda, nes net tada, kai atsikeliu 4:45 ryte galiu iki 3h nakties baladotis po kambarius ir kažką veikti arba tiesiog gulėti lovoj ir nemiegoti :)
3. Rankdarbiauju jau keletą metų. Patinka tai daryti nuo mokyklos laikų, bet, didelės aplinkos įtakos dėka, buvau viską labai apleidus ir tik dabar vėl įsisukau į kamuoliukus siūlų ir maišelius su karoliukais :)
4. Niekaip nesugebu pradėti siūlų dietos ir išsirinkti 12 knygų metams.. :) siūlų šiek tiek sunaikinau sumezgus dvejas riešines, dabar skaitau vieną iš knygų, kurias norėjau seniai perskaityti. Ir perskaičiau dar kokias 6 knygas "ne pagal programą". Aš tiesiog įsimylėjau A. Marininą, jos knygų veikėją Anastasiją Kamenskają ir nušaukit mane, bet joms kažkoks nepaaiškinamas pirmumas :)
5. Aš mėgstu šokti!!! Labai labai :) Aišku, čia turiu papildyti, kad labiausiai mėgstu tradicinius šokius. Sunku patikėti.. :) bet tos visos polkutės, lelinderiai, gransverai ir visa kita padeda labai smarkiai atsipalaiduoti, išlieti per dienas sukauptą energiją (dirbu sėdimą darbą) ir šiaip mane labai teigiamai veikia linksma muzika :)
6. Aš esu cekava zosė... Man viską reikia žinoti, viską pamatyti.. bet tai nereiškia, kad paskui viską visiems pasakoju. Paslaptys lieka paslaptim ir žmonės gali būti tikri, kad iš manęs apie jas niekas nieko nesužinos :)
7. Ilgai galvojau ką dar papasakoti. Galvoj vartosi kūliais 100 dalykų, kuriuos galbūt norėčiau papasakoti, o kai reikia parašyti, rankos nebesurenka klaviatūroje jokio teksto.. Galiu pasakyti, kad mėgstu fotografuotis ir fotografuoti kitus... Pomėgis, turbūt galima pavadinti, sezoninis.. :) Kai žiema, baisu ištraukt fotoaparatą laukan, kad rankos nenušaltų.. bet jau šyla, planuoju kurią dieną išsinešti tą žaislą laukan ir ką nors gražaus 'nupaveiksluoti' :)

Na štai.. o dabar dar sunkesnė užduotis. Išdalinti apdovanojimus kitiems.. :) Galvojau ilgai, nes neturiu itin daug blog'erių draugų.. Bet gal taip ir geriau, galiu išdalinti ne dėl to, kad draugas, o dėl to, kad tikrai patinka blog'as...?

Sveikinam:
http://fanciacha.blogspot.com/
http://duonosirzaidimu.wordpress.com/
http://manovirtuve-manotvirtove.blogspot.com/
http://cukrinislietutis.blogas.lt/
http://nyau.blogas.lt/
http://gincherry.blogspot.com/
http://made-by-treshnee.blogspot.com/




Aišku, skaitau dar 100+ blog'ų... Nes man reikia žinoti viską apie viską.. :D Bet dabar įsidrąsinau tiek... :)



Paveiksliuke - mudviabidvi labai seniai... :)

2 komentarai:

  1. Nubundi vieną dieną, kai rytas prasideda po pietų ir iš to nieko nesitiki, bet štai, tokia laimė! Ačiū Tau, uoga, už šį apdovanojimą! :*

    AtsakytiPanaikinti