2013 m. balandžio 1 d., pirmadienis

2013: 13 per 12. Kovas

Labukas :) 

Aš šį mėnesį esu super neproduktyvi.. Tiksliau tai mano laiką grobia sutažas.. :) Užsirašiau ir papuoliau www.auksarankes.lt akademiją, būtent į sutažo klasę :) Tad visas kovas ir tubūt visas balandis bus skiriamas jam :) Man jau pradeda patikti, nors dar ne viską moku :) Kas savaitę reikia padaryti po vieną darbelį nurodyta tema :) 
Šis buvo pirmasis ir dar be temos. Atiteko mamai :) 

Pirmam darbeliui pagal temą jau reikėjo daryti sagę arba auskarus, aš pasirinkau sagę :)  

O vėliau neištvėriau nepadarius auskarų :)

Antram darbeliui jau reikėjo daryti auskarus ir būtinai naudoti tris juosteles.. :) Maniškiai pavasario saulytės - dobiliukai :D 

Sekančiai užduočiai buvo duota krūva modelių, kurių įkvėptos turėjome padaryti apyrankę arba vėrinį... :) Labai norėjau padaryti vėrinį, tačiau gavosi apyrankė :) 

Paskutiam darbeliui reikėjo daryti vėrinį jei anksčiau darei apyrankę ir atvirkščiai. Jūsų teismui mano vėrinys, nes akademijos dėstytoja dar nespėjo įvertinti :)  

Sekančiai savaitei reikia dekoruoti ką nors sutažu. Galima diržą, piniginę, lankelį, batus, drabužius.. Laisvė fantazijai.. Ir aš jau numanau kas tai bus :)

Daugiau nieko nebespėjau nuveikti.. Tiesa, vistik spėjau nunerti su zuikius ir panda-kepurę draugės leliui :) Na ir man atrodo viskas.. :) kiti tikslai deja nejuda iš vietos.. :)