2013 m. vasario 28 d., ketvirtadienis

2013:13 per 12. Vasaris.

Labutis :)

Štai, prabėgo dar vienas mėnuo :) Nauja ataskaita :)

Šį mėnesį jaučiuosi labai produktyvi. Prie to prisidėjo mano atostogos darbe :) Dvi savaites ilsėjausi namie, miegojau kiek norėjau, svajojau, susitikau su draugais.. :) ir pasirgau truputį :D

Vienaip ar kitaip - atlikau tris darbus iš savo iššūkio. Padariau margą žgutą, nunėriau riešines (sėkmingai nešiojasi dabar) ir numezgiau skarą.. :)

Pirmasis darbelis buvo margas žgutas. Kankinausi, kol suvėriau karoliukus, bet paskui buvo vienas smagumas nerti.. :) Neskaitant tos dalies, kur gavau taisyti... nes praleidau karoliukų... :D Platesnis įrašas apie tai čia. Kaip dabar matau, tai irgi suplakta daug temų, bet tokia jau aš... :) 

 Margas žgutas

Antras mano darbelis buvo riešinės.. Norėjau daryti kažkokį nedidelį darbelį, nes labai trūko motyvacijos prieš atostogas.. :) Tai sumaniau nusinerti riešines.. :) Ir netgi sugebėjau pamiršti apie tai parašyti ir pasigirti visiems :D oh myyyy... :) Vienaip ar kitaip - štai jos, dar darbe nertos ir nufotografuotos.. :) 

Nertos riešinės

Ir paskutinis darbelis, atliktas jau atostogų metu - megzta skara :) Ja aš labai labai didžiuojuosi.. :) tikrai mezgsiu dar panašių.. :) tik siūlų reiks daugiau susiveikti turbūt.. :) Kartoju kelias nuotraukas skaros:

Megzta skara

Sekančius kelis mėnesius nežinau ar spėsiu daug iššūkio punktų atlikti.. Nes auksarankių puslapyje dalyvauju sutažo kursuose.. :) vieną sutažą jau padariau, bet dar nerodysiu, nes iškeliavo mamai.. :) Kai jau turėsiu savo, tada ir pliusuosiu.. :) 

Tiek, labanakt :) 

2013 m. vasario 25 d., pirmadienis

2013: 13 per 12. Megzta skara.

Labas vakaras :)

Buvau prasmegus.. :)

Vasario 15 dieną kaip kritau nelygioj kovoj su skara, taip tik šiandien prisikėliau.. ;)
Velniop visas tas "Photo A Day" šį mėnesį.. Turiu pateisinamą priežastį ;) Mezgiau skarą.. :)

Aš ją jau dabar dievinu, buvau šiandien išnešus į lauką, pasifotografavome.. :) nežinau ar labai gražiai gavosi, bet noriu visiems parodyti, pasididžiuoti.. :)


Realybėje ji tokia labiau vyšninė... :)


šioje nuotraukoje ji panašesnė į save.. :)

Trumpai apie skarą: schemą su anglišku paaiškinimu radau čia. Paskui supermamų forume (ko tik ten nėra.. o jei ten nėra - nėra iš vis..) radau skarų mezgimą gyvai su daugiau lietuviškų paaškinimų, tad kibau į darbą.. :)  Išvaikščiojau youtube bežiūrinėdama, kaip atrodo vienas ar kitas akių išmezgimas, ir, kaip matote, man viskas puikiausiai pavyko :)

Trukau kalendoriškai - 9 dienas, nuo pirmų akių iki išdžiūvusios skaros.. :) bet, jei galima, išmeskime vieną dieną, nes buvau knygų mugėje ir tą vakarą jau buvau labai labai pervargus.. :) tai šiaip 8 dienas :) Aha, o siūlus naudojau Eldorado Home, 20proc vilna, 80proc akrilas. 100g/267m, sunaudojau pusantro "matkelio" :)

Tiek šiam kartui.. :) Einu mokytis sutažo meno.. :)

2013 m. vasario 19 d., antradienis

Meilės priepuolis. Photo A Day.

labas vakaras ;)

Labai atsiprašau tų, kurie seka mano Photo A Day.. :) Tuoj parodysiu ką gero aptikau pasaulyje.. :)

Vasario 15 dieną mane ištiko pavėluotas meilės priepuolis... Jau kurį laiką dairiausi naujo rankdarbio iš iššūkio sąrašo.. :) Nusprendžiau, kad atėjo metas kokiam tai rimtesniam darbui, tad atėjo metas skaroms. Turėjau dvi - mezgamą ir neriamą. Atlikus draugų apklausą paaiškėjo, kad man metas vėl į rankas pasiimti virbalus.. Mezgimas laimėjo :) Tuomet ėmiau ieškoti mezgimo schemos.. ieškojau angliškai, truputį rusiškai.. Dar perverčiau visus kompiuteryje rastus el. žurnalus, bet niekas NIEKAIP nekabino.. Bet tada radau supermamų forume skaros mezgimą gyvai... Aišku, tas gyvumas buvo prieš porą metų, bet dar iki dabar liko visos schemos, nuorodos, patarimai ir pan.. :) Galima netgi mezgti arba didelę, arba mažą skarą.. :) Dabar pasirinkau mažą, nes ir manęs pačios ne kažkiek, bet ateityje, jei kam prireiks, už milijoną numegsiu ir antrą.. ;D
Taigi, kibau į darbus ir jau pirmos dienos vakare turėjau tiek:



Na, čia gal vistik jau antros dienos pradžia padaryta.. :) 


Čia jau antra diena į pabaigą, turiu pirmą ir antrą dalį.. :)


Na o po šio vakaro prasidės rimtoji dalis, nes ji susideda iš keturių (penkių, nes viena kartojasi dvejosė vietose) dalių.. ir atsek, kad gudrus, eilutes.. :) Bet aš labai stengiuosi ir plečiasi mezginys valandom.. :) Tikiuosi iki po atostogų... na ok, po kokių 4-5 dienų turėsiu jau tą gražuolę.. :) Va čia tai jau iššūkis.. :) 

Ir mano daug daug Photo A Day: 

Mano meilės pradžia.. :) 

 Kas šaldytuve gyvena? 
 Rankose - tik virbalai.. ;DDD 
 Schemos... :)

Viskas, krentu miegelio.. :)
Labanakt :) 

2013 m. vasario 14 d., ketvirtadienis

Photo A Day. Vasario 14 diena.

Labas vakaras :)

Dvi dienas jau nieko neveikiu.. Tinginiavau vakar vakare, tinginiauju ir šiandien :) Tiesa, jau pradėjau žiūrinėti visokias mezgimo pamokėles ir panašiai skaros mezgimui, nors dar yra daaaug kur tobulėti... :)  vien kol pradžia padaroma.. mačiau maždaug du variantus.. Gaila, kad daugiau ten nerodoma, teks ieškoti kokių knygų... :)

Šiandien dar prisidėjau prie Dreisenos akcijos atrakcijos gimtadieniams :) Plačiau pas ją blog'e galima pasiskaityti ir prisidėti :)

Šiam vakarui "Photo A Day":



Labanakt ;)

2013 m. vasario 13 d., trečiadienis

2013: 13 per 12; Photo A Day. Vasario 13 diena.

Labas vakaras :)

Aš vakar ir šiandien esu mega produktyvi.. :)
Jau po truputį ruošiuosi pavasariui ir įvykdžiau dar vieną savo tikslą ;)  Nusinėriau riešines ;)


Čia sunkiai matosi tas "ažūras", bet jo šiek tiek yra :) Lauke jau išbandžiau, truputį šalta dar, bet dar pora laipsnių šilumos ir bus liuks :)
Dedam pliusą prie šio darbelio.

Antrasis paveikslėlis - "Photo A Day" akcijai.


Ėjau baaaisiai tamsiu koridoriumi į virtuvę... :)

O dabar einu miegoti... 

Labanakt ;) 

2013 m. vasario 12 d., antradienis

Photo A Day. Vasario 12 diena.

Aš esu tiesiog tingumo įsikūnijimas rašymo prasme.. ;)
Vos prisiverčiau jau čia prisijungti ir parašyti, bet kovoju su savo ydomis.. :)

Šiam vakarui rodau kur dažniausiai užkandžiauju.. :)


Kampelis prie mano kompiuteriaus.. ;)

Ir dar reklamuoju savo dar vieną iššūkio darbelį.. ;) bet apie jį tada, kai pabaigsiu... :) 

Labanakt :) 

2013 m. vasario 11 d., pirmadienis

Photo A Day. Vasario 11 diena.

Laaabas vakaras :)
Tik nuotrauka..
Įėjimas į koridorių.. :)
Labanakt :)

Photo A Day. Vasario 10 diena.

Ahaha,

Kaip greit aš kepu naujus įrašus. Ypač tuos trumpus. Dar vienas paveikslėlis, šį kartą apie šiandieną.

Gal ne trečią valandą, gal kiek ankstėliau (nesakysiu kelintą, nors žinau) gavau nuo Paukščio dovanų..

Labai gražių, jau turiu mintį kaip papildyti šiek tiek.. :)


Dabar jau rami galiu eiti miegoti.. ;) 

Iki ryt, 

Greta

Photo A Day. Vasario 9 diena.

o-siau-be.

Du įrašai per vakarą.. Seniai taip buvo ;)
Vakar ruošiausi ir buvau viename gimtadienyje ir Photo A Day visai pasimiršo. Paveiksliukas apie mažytes nuodėmes...



Aš jų turiu jau daugybę begalybę. Bet vis norisi dar. Ir dar. Ir tada dar šiek tiek. O kartais dar ir padovanoja man jų.. ;)
Ikiii :) 

2013 m. vasario 8 d., penktadienis

Iššūkis 2013: 13 per 12; Knygos. Darbeliai. Photo A Day. vasario 8 diena.

Labukas :) 

Pažadėjau - tęsiu. Šiandien mėginsiu kiek ilgesnį įrašą palikti, nes jau prisikaupė visko parodymui. 

Pradėsiu nuo iššūkio "2013: 13 per 12" 
Pliusiuką jau galima dėti ir ties margu žgutu, man jis visai pavyko  :) Sunkiausias buvo karoliukų suvėrimo procesas, nes reikėjo kiekvieną suskaičiuoti, o čia jų ne vienas tūkstantis gavos.. :) Tad kiekvienas iščiupinėtas, suskaičiuotas ir pamyluotas ;) 
Pirmiausia išsirinkau schemą, tada visą ją persirašiau ant lapelio, taip man lengviau žiūrėti ir galima verti atsitraukus nuo kompiuterio.. :) Paskui prasidėjo didysis žaidimas...:) Susivėriau viską (7 motyvus) per du vakarus ir dvi darbo dienas (Darbe ne visą laiką galėjau verti).. :) susimaišiau ir karoliukus praleidau tris kartus :D du sykius po vieną karoliuką, vieną sykį gerą gabalą... :D bet susitvarkiau, ir žgutas gavosi storas ir gražus :) vienoje eilutėje 15 karoliukų. Į vidų nieko neprireikė dėti, ir taip standus gavosi :D 




Kitas darbelis, kuriuo noriu pasigirti - pūkuoto žguto komplektas.. :) Pirmiausia galvojau pasilikti jį sau, bet močiutė į jį jau labai labai žiūri, tad, manau, dalysimės :) 



Abu papuošalai yra aplink kaklą, beveik nekabantys.. :) Pūkuotuko komplektas yra ryyyškiai žydras, bet uždėjus nuotraukai filtrą - išblyško.. ;D daugiau taip nedarysiu... :) 

Dar šiandien norėjau pasipasakoti apie metų pradžioje perskaitytą knygą. Tai Jeffery Deaver "Kaulų kolekcionierius". 


Ir šioje mano skaitytoje knygoje  siautėja maniakas :) Šis po nusikaltimo palieka "pakištinius" įkalčius, tarsi suteikdamas laiko ir galimybę išgelbėti kitą auką. Ką sėkmingai policininkė ir buvęs detektyvas (dabar beveik visiškai paralyžuotas) sėkmingai vykdo ir išgelbėja beveik visas aukas išskyrus pirmasias. Knyga įtraukianti, tikrai nesitikėjau tokios atomazgos, labai patiko :)

Dabar jau labai daug prirašiau... Dar pridėsiu "Photo A Day" :)  Kažkas oranžinio :) Pataisymas: nuo filtro mano morkinė piniginė išraudonavo.. ;DDD



Greta

2013 m. vasario 7 d., ketvirtadienis

Photo A Day. Vasario 7 diena.

Na taip, šauni aš su pažadu ilgesniam įrašui, o kad iki vidurnakčio dirbu tai nesvarbu.. Rytoooj. Tikrai bus ilgesnis, ryte parašysiu. :-) photo a day šiandien nori mano vardo. Prašom :-)

2013 m. vasario 6 d., trečiadienis

Photo A Day. Vasario 6 diena.

Labukas :-) labai keista rašyti ne iš pc, o telefono.. :-) ryt laukite naujo, platesnio įrašo su nuotraukom.. :-)  šiandienai tik iššūkis.. :-)  reikėjo kažko minkšto.. :-)

2013 m. vasario 5 d., antradienis

Photo A Day. Vasario 5 diena.

Labukas ;)

Mes ir vėėėl pas mus ;D
Aš šiandien visdar be energijos.. (turiu pateisinamą priežastį, apie ją ryt galbūt)
Rodau tik paveiksliuką nes naujausių darbų neturiu :)) Bet jis beveik beveik padarytas :)


Reikėjo fotografuoti kažką, ką uodei šiandien.. :) Prisipurškiau savo mėgstamiausių kveplaų... Ir labai sėkmingai uodžiau.. ;)

Greta

2013 m. vasario 4 d., pirmadienis

Photo A Day. Vasario 4 diena.

Labukas ;)

Šiandien naujas paveiksliukas.  Dar turiu vilčių kada nors šių dėžučių kiekį sumažinti... :)



Greta

2013 m. vasario 3 d., sekmadienis

Photo A Day. Vasario 3 diena.

Aš šiandien per daug pavargusi ką nors daug pasakoti.. Atsiprašau :)

Tik paveiksliukas:

Dalykas, kuris suteikia man Energijos :)

Labanakt :) 

2013 m. vasario 2 d., šeštadienis

Dar knygų. Photo A Day. Vasario 2 diena.

Labukas :)

Kol nepamiršau kokias knygas šiemet jau perskaičiau - skubu jas aprašyti. Viena iš jų buvo Karen Rose "Suskaičiuok iki dešimties".


Šioje knygoje policijos detektyvė ir gaisrininkas ieško jau serijiniu žudiku tapusio žmogaus. Kas kartą nusikaltimo vietoje randamas degus kiaušinis, specialios juostelės padegimui.. Po antro tokio nusikaltimo pradėta ieškoti, kas galėtų būti padegėjas, tačiau pirma nueinama ne tuo keliu, mat ieškoma kas galėjo norėti nužudyti merginą, o ne padegti namą.. Pasirodo ji tik buvo ne laiku ir ne vietoje.. Po kelinto nusikaltimo žvilgsnis nukrypsta į sunkaus auklėjimo vaikų namus.. O kas ten toliau vyksta nebepasakosiu.. Bele pati atsimenu, kas vyko.. :)

Na ir pabaigai, "Photo A Day".

Šiandien reikėjo fotografuoti schemą.. :) Tad Jums įamžinau karoliukų riešinėms schemą.. :)


Gražios dienos :)

Greta 

2013 m. vasario 1 d., penktadienis

Knygos. Photo A Day. Vasario 1 diena.

Nesusilaikiau.

Ir vėl noriu rašyti kasdien, tik dar ieškau daugiau temų. Bet prisiminiau "Photo A Day" akciją, tad šį mėnesį vėl kasdien fotografuosiu ir tikiuosi nepraleisti nė vienos dienos. Juk tik 28 bus :)

Kita kalba apie knygas. Perskaičiau dar vieną. Šį kartą tai buvo Tess Gerritsen "Nusidėjėlė". Knyga atrodė taip:

Ji man buvo tikrai įdomi. Kaip Riccoli ir Ailz tyrė žmogžudystę vienuolyne. Man siužetas tikrai patiko, nors, išties, taip ir nesupratau, kas nužudė jaunąją vienuolę... :) bet skaityti buvo įdomu, veiksmas jame įtraukia, kai kurių dalykų tikrai nebūčiau įspėjusi ar būčiau kitaip prognozavusi Ailz elgesį. Bet ji yra šaltoji ir ramioji veikėja, tad, matyt, taip ir turėjo būti.. :)
Apie knygą šiandien trumpai, turiu kitą darbelį nuveikti..

O "Photo A Day" šiandienai: Šakutė (s) ;D


Keliauju užsiimti kita veikla..

Ikiii :)