2011 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Kalėdiniai dovanėlių mainai

Labukas :)

Aš vėl žlugus ir pražuvus savo karoliukų dėžėje.. :) Sekiodama Enorca perskaičiau apie kalėdinių mainų akciją. Ir joje žadu sudalyvauti :) Laišką apie save jau išsiunčiau :)

Ta pačia proga, kad nuo ryt jau žiema - mano žieminiai auskariukai :)


Skubu toliau skaityti naujienų įvairių, matysime ką dar gero rasiu ;)

2011 m. lapkričio 15 d., antradienis

Sagutės

Labas vakaras ;)

Aš ir vėl su savo rankdarbėliais ;) Planavau vakare parašyt.. bet buvo tiek darbo, kad net naktis atėjo :) Reikia dabar rašyt, nes kitas kartas vėl ateis po mėnesio kokio :)  Taigi taigi, šį kartą visos sagutės mano iškeliavo į skirtingus namus.. :) 

 šios dvi sagytės iškeliavo pas bendradarbę, bus kalėdinėmis dovanomis :) 

Šią nešios pati bendradarbė :) labai ekstra atvejis buvo :D priderinta prie suknelės, auskarų ir žieduko :)  reiks kada visą išpuoštą kolegę nupaveiksluoti :) jė jė jė :]]]

Dar pagaminau tokią pačią kaip mėlyna gėlė iš praeito įrašo, vieną tokią kaip viršuje, tik gelsvą ir dar krūvą tokių rausvų, bet nesirodysiu, nes jau matė visi :) 

Taip pat pagaminau juodą komplektą, bet nespėjau nufotografuoti.. Atėmė ir padovanojo jau... bet paprašysiu, kad leistų nufotografuoti :) che che che :> 

ir dar pasigaminau sau ir draugei auskariukus :) 




Čia yra manieji...


O čia draugės.. :) 


Labai patiko tokius gaminti, tik viens-du ir yra ;) manau reiks ir daugiau prigaminti, daug draugių yra... ;D 


šiam sykiui tiek :)

Labanakt.. ;)

2011 m. lapkričio 6 d., sekmadienis

Skirtukas

Sveikučiai :)

Aš labai trumpai: pas mane prasidėjo kalėdinių dovanų sąrašo sudarymas. Šį vakarą pamėginau įgyvendinti vieną dovaną, t.y. skirtuką knygai.. Ir ką jūs sau manote..? Močiutė jį pamačiusi įsidėjo į savo šiandien gautą knygą ir sako viskas, jis čia labai tinka ir va, knyga nauja, ir skirtukas naujas ir visaip kitaip jį iš manęs nureketavo :O bet aš nepykstu :) Pagaminsiu dar vieną :) O knygą močiutė gavo artėjančio gimtadienio proga :)

Pasirodau:



Trumpai tiek,

Labanakt.. ;)

G-ė-l-y-t-ė